top of page

OY JÄMPTI AB

Tietoa meistä

 

Oy Jämpti Ab on luotettava ja ammattitaitoinen, kotimainen palvelualan yritys. Pääasiallinen palvelumme on ikkunoiden pesu, mutta teemme muitakin pihatöitä joustavasti. Pääasiassa tarjoamme palvelut Espoossa mutta tarpeen tullen muuallakin PK-seudulla. Tavoitteenamme yhtiönä on pitkäaikaisten kontaktien luominen erinomaisen palvelun sekä asiakaspalvelun kautta.

 

Toiminta tavoistamme

 

Perinteisellä palvelualalla Oy Jämpti Ab on erilainen toimija, sillä panostamme kätevyyteen, joustavuuteen sekä laatuun. Lisäksi käytämme paljon resursseja asiakastyytyväisyyteen, sillä pidämme sitä ehdottomana pitkäjänteistä yhteistyötä varten.

Ikkunanpesut

 

Meiltä onnistuu ikkunanpesut koteihin, yrityksille ja taloyhtiöille. Pesemme ikkunasta riippuen perinteisillä pesuvälineillä, pidennysvarsilla ja tikkailla, tai vesisyöttöisillä teleskooppivarsilla. Meille on tärkeää, että lopputulos on aina moitteeton, ja asiakkaamme ovat tyytyväisiä, joten käytämme aina parhaita välineitä ikkunanpesuun.

1.png
Untitled design-4.png

TYYTYVÄISYYSTAKUU

LAADUKKAASTI PUHTAAKSI

PALVELUT SUOMEKSI, RUOTSIKSI JA ENGLANNIKSI

KOTITALOUSVÄHENNYS-KELPOINEN

KOTITALOUSVÄHENNYS

Käyttäessäsi Jämptin ikkunanpesupalveluita voit hyödyntää kotitalousvähennyksen. Tämä tarkoittaa, että voit vähentää verotuksessasi 60% pelvelun loppusummasta. Kotitalousvähennyksen maksimimäärä 3500€ ja omavastuuosuus 100€. 

bottom of page